22 Nisan 2014 Salı

Takıntılı mıyım? Asla:P


Sevgili Müjde Abla "mim" için süper bir başlık seçmiş. Ve beni de mimlemiş, ki çok sevindim. Bu ikinci "mim" tecrübem..:) ..Konumuz takıntılar.

Aramızda takıntısı olmayan var mı merak ediyorum; varsa gidip yanağından öpeceğim (mi?), aslaaa!!!
 Ben öyle şapır şupur öpüşmeyi çocukluğumdan beri hiç sevmem. Bu sebeple bayram tebriği takıntım var benim. Bayramlar benim için zulüm:S. Ziyaretlerimi az ve öz tutarım; sadece yakın akrabalar. Diğerleri uzaktan tebrik:)

Kontrol delisiyim. Evden çıkmadan herşeyi son bir kez kontrol ederim, tülümenlerimi yoklamaya tabi tutarım. Kaçak göçek, eksik gedik, gardropta kalan, balkona kaçan olmasın:)


Baharın iyiden iyiye gelmesi ile bizimkilerin pencereden kuş kesme maceraları başladı. Penceredeki sineklik bu sene de dayanabilecek mi çok merak ediyorum doğrusu..:)

Bir de saatim! O kolumda olmadan sokağa çıkamam. Onsuz kendimi bir nevi eksik hissediyorum:).. Çevremdeki insanların aksine saatimi sol koluma takarım. Sağa asla takamam.
İlk sol ayakkabımı giyerim; aslında giyiyormuşum. Ben bunun farkında değildim. Annem farkedip bana söylemişti. Galiba ben sol takıntılıyım..:)

Delicesine düzenliyimdir. Özellikle gardrop konusunda. Evliliğin ilk dönemlerin eşimle birbirimizi yemiştik; benim aksime dağınıktır kendisi. Ama onu da kendime benzettim az biraz:) Gardropta aynı renkli tshirtler, gömlekler vs. bir arada olmalı. Misal, beyaz olanların arasına renkli bir tane girmişse ve ben görmüşsem asla orada duramaz! Herkes yerine:)

Eskiyen hiçbir şeyimi atamıyorum. Sanki benden ayrılınca üzülecekmiş gibi geliyor..:S. Anneme çekmişim bu konuda. Ona da hep takılırdık eskiden "evi çöp ev yaptın" diye. Eee yoldan geçen Ayşe Teyze'ye çekecek değilim ya anneme çekeceğim tabi.

Sonracıma, umuma açık alanlarda ve mekanlardaki merdiven- yürüyen merdiven trabzanlarına asla el süremem. Düşününce bile kötü oldum şimdi ..:S

Ve son bir tane daha yazacağım , akabinde nokta koyacağım. Hakkımda yanlış bir fikre kapılın istemem:P

Çantamda mutlaka bir poşet kedi maması olur. Evden çıkmadan çantamda kontrol ettiğim ilk şeydir. Poşet boşalmışsa hemen doldurulur ve yola öyle çıkılır. Hahahhyyy, tatile bile bavulunda kedi maması ile giden biriyim ben:) 

Sevgiler...:)