11 Ocak 2014 Cumartesi

Bütün kızlar toplandık:)

Parlak ve güneşli  bir İstanbul gününden herkese merhaba! Hava süper tam yürüyüş yapmalık. Tabi kalabalığı saymazsak:P..Havayı güzel görünce herkes kendini dışarıya atmış.




   

Bir süredir lavanta kesesi yapmıyordum. Lavantalı kızlar bizim evde toplandık:). Bayılıyorum bu matruşkalara;  Lavanta keseleri de en az yastıkları kadar şirin.


Ve ben de kavanoz çalışmaya başladım. Rengarenk filler kavanozuma pek de güzel yerleştiler.




Sevgiyle ve takipte kalın dostlar:)




PS: Ürün bilgileri için iletişim mail yoluyla yapablirsiniz.



9 Ocak 2014 Perşembe

Güzel Perşembe...

Güneşli bir güne uyanmak gibisi var mı! Yaz güneşi gibi değil ama kışın insan bir damla güneş ışığına bile hasret alıyor işte. Avutuyoruz böyle kendimizi:) Boyamalar, dikişler tam gaz devam ediyor.


Tatlı tabaklarımın başlangıcını daha önce paylaşmıştım burada hatırlarsanız. Ve işte son halleri. Biraz da kendimi sevindireyim:)






Bizim evde bahar gelsin sabırsızlığı baş gösterdi. Huniler bile çiçek açtı:)



Şaka bir yana yıllardır doğru düzgün geldiği bile hissedilmeyen ilkbaharı yaşasak ne şukela birşey olurdu. Çiçekler böcekler:)


Sevgiyle kalın.

7 Ocak 2014 Salı

Yupppii!

 Blogumda yastıklarım görülmüş ve benimle iletişime geçilerek iş yerlerinde yastıklarıma ve kuşlarıma yer vermek istediklerini belirtmişlerdi. Bugün yeni raflarına doğru yola çıktılar:)..Umarım yolları açık olur ve gittikleri mekanlara renk katarlar:P..Bugün benden mutlusu yok, hadi bakalım.) Sevgiyle kalın.